Chystáte se na rekonstrukci bytového jádra nebo domku? Potřebujete srovnat se zemí starou stodolu či jinou zástavbu, abyste zde mohli postavit novou přesně podle vašich představ? Pokud si na to netroufáte sami, budete potřebovat někoho, kdo vám s bouracími pracemi pomůže. 

Proč potřebujete odbornou pomoc?

Přeci jen to není bezpečná práce a bez odborných znalostí byste mohli zbourat například nosnou stěnu domu. Bourací práce většího rozsahu už by měly probíhat za asistence odborníků, kteří ví, co vše je k tomu potřeba a dodržují bezpečnost práce

Co je potřeba před zahájením bouracích prací?

Než se pustíme do bourání je zapotřebí si stavbu či interiér důkladně prohlédnout. Zjistit, kde vedou inženýrské sítě, prozkoumat okolí stavby a samozřejmě vše konzultovat se statikem. Také je zapotřebí stavbu či místnost vyklidit a odstranit nepotřebné věci, ať už jde o nábytek nebo třeba podlahové krytiny.

Co si můžete představit pod pojmem bourací práce?

Mezi bourací práce zahrnujeme bourání příček, nosných konstrukcí, sekání omítek i obkladů, vybourání dveřních zárubní, demolici objektů nebo třeba strhávání umakartového jádra. Bourací práce provádíme na klíč, a to včetně odvozu suti na skládku. 

Před samotným bouráním

Předtím ,než začneme s bouracími pracemi, je nutné, abyste na příslušném úřadě zažádali o stavební povolení. Bourací práce mohou mít vliv na okolí z hlediska zvýšení hluku a prašnosti v průběhu bouracích prací a nakládání a odvozu suti.

Kolik to bude stát?

Ceník veškerých pracovních úkonů naleznete na stránkách firmy. Velikost ceny se odvíjí podle počtu odpracovaných hodin bourací prací, požadavků zákazníka a charakteru a objemu práce.

Rychlý kontakt

Praha

+420 720 223 603

horvat-vykopy@seznam.cz